Kinderopvang bij de Wegwijzer

 

CKC Drenthe verzorgt naast onderwijs ook kinderopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Op de Wegwijzer bieden wij peuteropvang aan, in de leeftijd 2 tot 4 jaar, 8:30-12:30 uur.

Voor kinderen biedt onze opvang een plezierige en gezellige plek om met elkaar te spelen, gevarieerde activiteiten te doen en zich zo spelenderwijs te ontwikkelen. Voor ouders biedt CKC Drenthe Kinderopvang een vertrouwde, plezierige en professionele organisatie van de opvang van uw kinderen.

Onze kijk op kinderopvang

- Ieder kind is uniek en heeft z’n eigen ritme nodig om zich plezierig te voelen.
- Voor de peuters werken we met vaste dagprogramma’s en rituelen, die voor herkenning en veiligheid zorgen.
- Onze pedagogisch medewerkers zijn niet alleen ervaren op het gebied van de verzorging en opvang van kinderen, maar ook geschoold in de ontwikkeling van jonge     kinderen.
- Ons aanbod is erop gericht om kinderen van alle leeftijden uitdaging en plezier te bieden, zodat ze zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen.
- Kinderen spelen op de groep met leeftijdsgenootjes en zijn op dezelfde plek als eventuele oudere broertjes/zusjes.
- Dat is makkelijk voor ouders en fijn voor de kinderen.

U bent van harte welkom om eens een kijkje bij ons te komen nemen of uw kind(eren) bijvoorbeeld een keer een ochtend mee te kijken op de peuteropvang. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lisette Rademaker, directeur Kindcentrum De Wegwijzer (dewegwijzer.westerbork@ckcdrenthe.nl of 0593-331305) of CKC Drenthe Kinderopvang (kinderopvang@ckcdrenthe.nl of 0592-409865).